"Ik ga Slimani niet inzetten en Valbuena is geblesseerd"


ersunyanal1
Ersun Yanal, de trainer van Fenerbahçe heeft voor het Europa League-duel tegen Zenit de onderstaande uitspraken gedaan.
"De eerste 30 minuten in een wedstrijd tussen 11 spelers tegen 11 spelers spelen wij geweldig. Wij moeten dit meer verdelen over de hele wedstrijd. Wij mochten 3 nieuwe spelers toevoegen aan de Europa League-selectie. Ik heb nog twijfels of ik Islam Slimani ga inzetten en hoogstwaarschijnlijk zal ik dit ook niet gaan doen. Ayew gaat meespelen. Valbuena is geblesseerd en is daarom niet meegekomen. Wij doen er alles aan om hem klaar te stomen voor de derby tegen Besiktas. Hij wordt behandeld voor zijn blessure. Wij gaan proberen om op een hoog tempo tegen onze tegenstander te spelen. Wij hebben de eerste wedstrijd 1-0 gewonnen. Gezien wij geen kans meer maken om kampioen te worden in de competitie, willen wij alles doen om zo ver mogelijk te komen in de Europa League."
Artikel delen met vrienden:


Reacties (2) 


+: 1585
-: 0
R: 3499
Level 5

Hij moet ophouden met zijn "hoog tempo" tactiek. De ploeg is na 30 minuten al op en daarna is het 50-60 minuten op de tanden bijten dat er geen doelpunt komt aangezien geen enkele speler meer kan verdedigen omdat ze uitgeput zijn.
Alleen Moses en nog 2-3 spelers kunnen dat volhouden momenteel, maar de energie van de rest moet je spaarzaam verdelen over de 90 minuten. Zenit kan de wedstrijd omdraaien als ze zien dat FB geen tegenslag kan vormen.


+: 169
-: 0
R: 676
Level 4

Je kunt beter met je 2e elftal gaan spelen als je met bjk in je achterhoofd bezig houd

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen