Vermoedelijke opstelling: Fenerbahçe met Elmas op tien en Slimani als spits


allme
De Turkse media heeft de vermoedelijke opstelling van Fenerbahce gepubliceerd. Ersun Yanal heeft enkele verrassingen in petto te hebben.

Fenerbahce- trainer Ersun Yanal moet door de blessure van Valbuena een lastige puzzel leggen. Hij lost hem naar verluidt op door voor Ayew te kiezen als linksbuiten. Elmas vervangt Ekici op nummer tien en we zien weer Slimani als spits.
 
Vermoedelijke opstelling:
Harun Tekin, Sener Ozbayrakli, Neustadter, SKrtel, Hasan Ali, Topal, Jailson, Ayew, Victor Moses, Elmas, Slimani
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (5) 


+: 5677
-: 0
R: 8936
Level 5

Elmas speelde heerlijk toen hij Zajc vervangde op nummer 10. Ik denk wel dat hij weer een uitstekende wedstrijd speelt.


+: 3184
-: 10
R: 8771
Level 5

Verving.. Elmas heeft wel talent als box to box maar zodra hij in buurt van de 16 komt raakt hij in paniek. Als hij dat verandert kan het een hele goede speler worden.

Bij ons laat Dorukhan zien dat hij dat wel heeft, scorend vermogen.+: 1883
-: 0
R: 4162
Level 5

Elmas speelt bij Macedonië ook als 10, op een 8 positie of als box-to-box weet hij vaak niet wat hij moet doen.


+: 663
-: 0
R: 1398
Level 5
+1

Elmas is goed op het middenveld maar verdedigend en aanvallend is hij het net niet. Aanvallend heeft hij net niet die goede pass voor een assist zn schot is goed maar niet gericht. Defensief is hij altijd net te laat en pakt hij daarom ook elke wedstrijd geel.


+: 78
-: 0
R: 473
Level 3

@poke je haalt de woorden uit mijn mond goed gezegd!

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen