"In de return gaan wij alles doen om de volgende ronde te bereiken"


fatihterim4
Fatih Terim, de trainer van Galatasaray heeft na de verloren Europa League-wedstrijd de onderstaande uitspraken gedaan.
"Penalty heeft een grote invloed gehad op het duel. Tot op die positie ging alles goed. Helaas heeft de scheidsrechter zo'n beslissing genomen. Ik denk niet dat het een penalty was. Ik denk ook dat UEFA de Europa League als zijn stiefkind behandeld. In de Champions League heb je het VAR systeem, maar hier niet. Wij hadden controle over het duel, we waren zelfs beter, maar toen kwam de penalty. Wij hebben de gelijkmaker gemaakt, maar het tweede doelpunt heeft voor de tweede trauma gezorgd. Op dit niveau mag je dit soort fouten niet maken. Die actie werd ons te veel. Het is nu heel erg moeilijk om de volgende ronde te bereiken. Ik had al gezegd dat Benfica een goede ploeg had. Nu gaan wij denken aan het duel tegen Kasımpaşa. In de return gaan wij alles doen om de volgende ronde te bereiken. Is dit makkelijk? Nee, maar wij gaan ons best doen."
Artikel delen met vrienden:


Reacties (8) 


+: 169
-: 0
R: 676
Level 4
+1

Begin eerst die Diagne paar schoppen onder zijn hol te geven


+: 1883
-: 0
R: 4162
Level 5
+2

Bij de derby tegen Fenerbahce huilde hij keihard over een ingooi en nu durft hij haast niks te zeggen, lol.+: 755
-: 20
R: 1613
Level 5
+1

Dat komt omdat hij paar dagen terug nog zei "hAkEm dE hAtA yApaBiliR". Ik had gehoopt dat hij hakem burda hata yapamaz ofzo zou zeggen.


+: 5677
-: 0
R: 8936
Level 5

La heeeeeeeeeee la


+: 1195
-: 10
R: 2244
Level 5

Terim, als je blijft spelen met die stomme 4-2-3-1/4-1-4-1 /4-3-3 of wat dan ook zal je dit nog vaak tegenkomen. Het loopt gewoon helemaal niet in deze ploeg maar er komt ook gewoon geen verandering omdat Terim blijft vasthouden aan dezelfde opstelling en dezelfde namen. Natuurlijk blijf je zo tegen de lamp lopen.

Monteer stilletjesaan Mitroglou, Akbaba en Donk maar in je basiselftal...


+: 3184
-: 10
R: 8771
Level 5

Mitroglou is een klasse beter dan Diagne.. dat heeft ie al bewezen

Diagne wordt een van de grootste flops in de geschiedenis van Gs+: 237
-: 0
R: 895
Level 4
+1

Met fatih terim komen we niet ver. Hij weet helemaal niks van moderne voetbal het is niet net als vroeger waar je met een beetje schreeuwen heel je team
Kan laten voetballen. Kijk ff naar ajax voetbal en kijk naar ons. Neyse fatih terim imparator len amq hij is ze3hma enige man die ons nog kan redden

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen