“Galatasaray is beter dan Besiktas”


gsbjk
Tiago Pinto, de linksback van Ankaragücü heeft voor het Europa League duel tussen Galatasaray en Benfica de onderstaande uitspraken gedaan tegenover de Portugese media.
“Galatasaray is op dit moment beter en stabieler dan Besiktas, maar ze zijn niet zo goed als vorig jaar. Ze geven veel kansen weg. Benfica kan hier gebruik van maken. Ik denk dat Joao Felix de wedstrijd zal gaan bepalen. Als hij zich volledig kan concentreren op het duel, zal hij de eindstand bepalen. Hij kan een belangrijke speler worden.”
 
Galatasaray speelt vanavond in de Europa League in eigen huis tegen Benfica.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (9) 


+: 3372
-: 10
R: 9180
Level 5
+1

Hahahah ja daarom hebben we ze weer gepakt. Laatste 8 wedstrijden, 5x winst, 2x gelijk en 1 nederlaag.

Porto won uit en thuis van Gs, wij wonnen uit en speelden thuis gelijk in de CL. Tegen Benfica speelden we uit en thuis gelijk.

Doe je huiswerk eh Pinto


+: 245
-: 0
R: 1008
Level 5
+3

Kortom Galatasaray is dus beter! :zzz+: 1365
-: 0
R: 1725
Level 5
+4
38

Niet alleen wij, maar ook Fenerbahce is beter dan Besiktas S.K.


@BJK1903kartal ga lekker huilen jongen, overal hebben wij meer winst dan jullie tegenover ons

Besiktas is en zal de derde plaats altijd moeten veroorloven, wat jullie met CL hebben behaald ( uit de groepsfases ) komen hadden wij al in 2003 bereikt.


+: 23
-: 0
R: 114
Level 3

Sinds wanneer hebben die kakkerlakken van bejeke de ballen gekregen om zo stoer te praten man eendagsvliegen dat ze zijn van de top 3 het minst bereikt amk en nog stoer praten


+: 3372
-: 10
R: 9180
Level 5

Hahah dubbelaccountje

Stoer hoor


+: 740
-: 0
R: 1383
Level 5
+1

Toen GS en FB stonden te verliezen van Ostersunds en Vardar (hahahahahahhah ahaha), stond BJK op en pakte de broodnodige punten voor TR door uit te winnen van ploegen als porto, Monaco en met een b team van Leipzig+: 740
-: 0
R: 1383
Level 5
+1

Al die GS en fb fans allemaal shit voor deze eeuw erbij halen hahahaha, besiktas domineert in Europa van ons drie de afgelopen jaren


+: 740
-: 0
R: 1383
Level 5

En wie is tiago Pinto om oordelen te hebben over GS en BJK, je speelt zelf bij ankaragucu als linksback tegen degradatie

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen