Fernando: "Het wordt een moeilijke wedstrijd"


fernando
Fernando Reges, sterspeler van Galatasaray heeft voor het Europa League-duel tegen Benfica de onderstaande uitspraken gedaan.
"Het wordt een moeilijke wedstrijd. Benfica heeft een goede ploeg, maar wij weten wat wij allemaal op het veld kunnen doen. Wij hebben als voordeel dat wij geweldige supporters hebben. Wij willen een goed resultaat boeken. Ze hebben goede resultaten geboekt in hun eigen competitie. Felix is een goede voetballer en hij heeft mooie doelpunten gescoord. Het lijkt erop dat Porto op dit moment iets beter is dan Benfica. Wij hebben ook een goede ploeg."
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen