“Als wij een sterke club zoals Benfica kunnen uitschakelen, dan ….”


fatihterim1
Fatih Terim, de trainer van Galatasaray heeft woensdag voor het Europa League duel tegen Benfica een persconferentie gehouden.
“Als wij een sterke club zoals Benfica kunnen uitschakelen, dan kunnen we ook over het vervolg praten. Benfica is een goede tegenstander om te meten hoe sterk Galatasaray is. Galatasaray speelt altijd in elke competitie om de beker. Benfica is op dit moment beter dan FC Porto. Helaas kunnen wij Mitroglou nog niet toevoegen aan de Europa League selectie. Wij hebben tegen FC Porto twee hele goede wedstrijden gespeeld en ook veel kansen gehad. Als we net zo goed spelen, kunnen wij Benfica uitschakelen. Wij misten tegen FC Porto een aanvaller en een aantal andere spelers. Wij willen tot het uiterste gaan in de Europa League. Wij hebben nu een sterkere selectie dan toen wij in de Champions League actief waren. Helaas mogen wij maar 3 nieuwe spelers toevoegen aan de Europa League spelerslijst. Wij hebben Diagne en twee nieuwe centrale verdedigers toegevoegd.” 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen