Galatasaray kan dit seizoen de Europa League beker winnen


el2019
Fatih Altayli, Turkse journalist heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
"Galatasaray heeft op elke positie twee spelers. Marcao is drie jaar ouder dan Ozan Kabak, maar is wel een betere voetballer. Luyindama is ook een goede speler. We hebben het nog niet gezien, maar hij kan van achteren het spel beginnen, kan snel met de bal naar voren en is fysiek sterk. Iedereen vraagt zich nu af of Galatasaray de Europa League beker kan winnen. Ja, dat kunnen ze, maar de Süper Lig beker niet mee. Ze hebben veel punten verloren. Dat waren kostbare twee speelweken. Galatasaray heeft op dit moment een selectie die niet duur is en wel betaalbaar is. Fatih Terim heeft nu een selectie die kan strijden."
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen