Fenerbahçe wint en schakelt Anderlecht uit in Europa League


avalbu
Fenerbahçe heeft donderdagavond Anderlecht uitgeschakeld in de Europa League. De manschappen van Erwin Koeman wonnen met 2-0 van Anderlecht. Door de zege komt Fenerbahce op 7 punten en volgt het Dinamo Zagreb die met 9 punten aan de leiding gaat in groep D.

Fenerbahçe zorgde in de eerste helft voor het meeste gevaar met de kopbalsterke Islam Slimani, die meermaals op doel kon knikken. De Algerijn was echter niet scherp genoeg vandaag. De ploeg van Erwin Koeman gaf geen kansen weg en hield de boel gesloten achterin..
 
Anderlecht kreeg twintig minuten voor affluiten een flinke opdoffer te verwerken. Een voorzet van Mathieu Valbuena belandde prompt in doel: 1-0. Niet veel later was het weer Valbuena met een assist die Michael Frey de 2-0 liet maken. 
 
In de slotfase liep Zakaria Bakkali tegen z’n tweede geel aanliep. Nadien werd er niet meer gescoord. Eindstand: 2-0. 
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (4) 


+: 599
-: 0
R: 1252
Level 5
+3

Goed gespeeld en Anderlecht 90 minuten geen kans gegeven. Conditioneel moet het nog wel beter om 90 minuten vol te houden. Slimani maakte vandaag telkens de verkeerde keuze. Maar samen met Frey hebben ze heel veel werk verzet. Ook Eljif en Jailsoj hebben super goed gespeeld. Eljif was alleen de laatste pass telkens ongelukkig.

Al met al wel tevreden. Dit zal goed zijn voor ons zelf vertrouwen.


+: 17
-: 0
R: 53
Level 2
+2

Goed voor Fener goed voor Turkije. We spelen nog lang niet super goed, maar Erwin pakt tenminste punten integendeel tot Cocu.+: 1491
-: 0
R: 3264
Level 5
+2

Valbuena red ons team al cruciale 2 wedstrijden, kk Aykut en Cocu met hun Atif liefde. Ik schreeuw al maanden Valbuena maar nee Atif en Dirar op vleugels. Helal olsun Koeman, ik hoop dat we goed doen met jouw en volgend jaar verlengen.
Als Topal, Benzia, Mehmet ekici en Baris zich aansluiten en in vorm geraken zijn we niet te stoppen zijn. In de winterstop aantal spelers laten vertrekken.


+: 1395
-: 0
R: 2072
Level 5

Heerlijke overwinning. Volgens mij hebben we aan een gelijkspel tegen Spartak Trnava genoeg om tweede te kunnen eindigen. We kunnen zelfs nog eerste eindigen. Fenerbahce is nog nooit uitgeschakeld sinds de groepsfase van de EL bestaat, als je kijkt naar hoe ons team ervoor staat in de competitie is dit gewoon een topprestatie. We staan 15e, maar ik ben nog steeds optimistisch.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen