“Zodra wij uit de gevarenzone zijn, kunnen wij Cenk Tosun in de basis zien”

cenktosun4
Sam Allardyce, manager van Everton heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan over Cenk Tosun.

“Ik heb totaal geen twijfels over zijn talenten om te scoren, maar wij winnen op dit moment ook zonder hem. Daarom moeten wij nu geduld hebben. Wij willen op dit moment zo hoog mogelijk in de Premier League gaan eindigen. Zodra wij uit de gevarenzone zijn, kunnen wij Cenk Tosun in de basis zien.”
Artikel delen met vrienden:
Reacties (8) 


+: 1013
-: 0
R: 3210
Level 5
+1

Wat een belachelijke coach is dit..

Je laat hem meteen debuteren uit tegen Tottenham, en haalt m na 60 min er uit. De week erna doe je hetzelfde, en vervolgens zet je hem op de bank en laat je hem amper invallen terwijl je nu met Walcott eindelijk een goede buitenspeler hebt..


+: 363
-: 0
R: 1241
Level 5
+1

Precies daarom was ik geen voorstander om hem zo snel in te brengen. Hij kent zijn ploeggenoten niet eens en moest als enige spits opeens staan tegen de verdedigingsmuu r van Tottemham.

Maar ik verwacht wel dat het goed komt, hij moet gewoon zijn best blijven doen. Zijn kans en doelpunten gaan snel volgen.


+: 1013
-: 0
R: 3210
Level 5

Klopt maar Allardyce is wel echt een rare coach.. Denk niet dat die er volgend jaar nog is..+: 15517
-: 0
R: 15414
Level 6

De fans van Everton schelden deze vetzak uit omdat Cenk niet speelt. Je stond afgelopen weekend 3-1 voor en doet een poepspeler rond de 75ste minuut in, als je rond de 70ste minuut Cenk had ingebracht, had die waarschijnlijk geprikt.


+: 237
-: 0
R: 570
Level 4

adam galiba senol gunesin akrabasi.


+: 268
-: 0
R: 672
Level 4
+1

Het is dat die beperkte Niasse de intikkers erin schiet anders stond Cenk sws basis


+: 620
-: 0
R: 1656
Level 5

Bu coachin agzina ediyim nog nooit zo een slechte coach gezien ultra verdedigend speelt deze oude zak


+: 1974
-: 0
R: 4445
Level 5

Klote trainer en klote systeem waarin ze spelen maar kom op hoe kan Allardyce Cenk halen terwijl je dondersgoed ziet dat Cenk niet in zo een systeem past, hij heeft het telkens over CL volgensmij heeft die nooit wedstrijden van Cenk in competitie gekeken.

Ik moet wel zeggen dat Cenk een flop gaat worden vooral met Allardyce omdat ze alleen maar counteren, Cenk is zo ongelooflijk traag geworden en atletisch een dikke 0. Hij was bij ons wat sneller en atletischer volgens mij heeft die laatste weken volop kracht getraind omdat die zogenaamd in Engeland gaat spelen. Ik vind dat hij wat sneller en atletischer moet worden, kracht komt wel vanzelf als je wedstrijden speelt.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen