Cenk Tosun: “Ik ben een gevaarlijke speler”

cenkteverton
Cenk Tosun, de kersverse aankoop van Everton heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
“Ik ben in het zestienmetergebied een gevaarlijke en een goede speler. Ik ben hier echt van overtuigd. Als ik hier kansen krijg, maak ik het ook af. Ik ben ook fysiek sterk en dat heb je in Engeland ook nodig. Ik ben klaar om te scoren. Wij hebben een goede selectie. Het was voor mij een goed moment om een overstap te maken. Ik ben blij dat ik voor Everton heb gekozen.”
 
Everton speelt zaterdag 13 januari tegen Tottenham.
Artikel delen met vrienden:
Reacties (10) 


+: 48
-: 0
R: 334
Level 3

Nou we zullen wel zien of hij de PL aan kan...


+: 1037
-: 0
R: 1187
Level 5
38

wss niet. is geen bejeke


+: 238
-: 100
R: 1171
Level 5
+2

Moderator: Alle reacties van deze gebruiker zijn geblokkeerd, omdat hij 100 of meer strafpunten heeft!+: 493
-: 10
R: 985
Level 4
+2

Muslera elinden kacirdi Cenk Tosuuuuun ve gooooooooooool


+: 756
-: 0
R: 1543
Level 5

Gevaarlijke speler? De verdedigers in de Premier League kunnen niet wachten om deze overschatte voetballer te laten zien wie de baas is.. hij gaat sowieso de (reserve)bank warmhouden, hij heeft namelijk weinig kans van slagen in die competitie..

:D


+: 15978
-: 0
R: 16356
Level 6

Gaziantep zamaninda Geseyi reddeti.

Besiktas’ta Geseyi sikti.

Simdi’de arkasindan Geseliler havluyor :D

Fenerlilere bakiyorum, adam gibi yorum yapiyorlar. Skrtel gibi gavurlar bilene Cenk orda buyuk isler yapabilir diyor, bizim Turklere noluyorsa. Dogru ama, ne oldugunuz bilene belli degil. Fransizlar sizi


+: 259
-: 0
R: 445
Level 3

Haksizlik yapiyorsun


+: 345
-: 0
R: 214
Level 3
+1

Snap mensen zoalas uA_SD niet. Boeit toch niet dat hij een oud-speler is van Besiktas? Hij is een Turk en wij moeten elkaar steunen in het buitenland. Bovendien heeft hij altijd respect gehad voor Galatasaray. Zie zijn Twitterposts tijdens CL.

Hoop dat hij het goed gaat doen! :tr:


+: 30
-: 0
R: 70
Level 2

Waarom gooien zoveel mensen boze oog op Cenk. Oke hij komt van besiktas af maar hij is toch een Turkse speler...? Ik sta voortaan voor Everton in de premier league omdat Cenk daar speelt. Haydi Cenk kendini goster! :tr:


+: 1858
-: 0
R: 1887
Level 5

Cenk kesin is yapar orda.

Het zou mooi zijn om gelijk met een doelpunt te beginnen. Dat zou namelijk zijn zelfvertrouwen doen toenemen. Echt een betere keus hebben ze bij Everton ook niet.

Hij moet zien goede vrienden te worden met Rooney. Rooney kan Cenk bedienen.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen