'Leicester City vraagt 85 miljoen euro voor Turkse verdediger'


aleyk
Leicester beschikt momenteel over een sterke selectie, maar het is natuurlijk zeer de vraag of dat in het aankomende voetbalseizoen nog steeds het geval is.
Verschillende spelers staan namelijk in de belangstelling van Europese grootmachten.

De verwachting is toch wel dat Caglar Soyuncu Leicester City gaat verlaten in de zomer van 2020. Dat zal echter alleen gebeuren als er clubs zijn die aan de wensen van Leicester City willen voldoen.

Volgens de Engelse roddelmedia gaat hij niet zomaar weg, want de Engelsen zouden een totaalbedrag van liefst 85 miljoen euro vragen voor de Turkse verdediger.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (4) 


+: 3295
-: 0
R: 5246
Level 5

Blijven bij Leicester, spelen goed voetbal en hebben een goed beleid.


+: 18531
-: 0
R: 21361
Level 6

In de winter hoeft geen enkele club een poging te wagen om Caglar los te weken bij Leicester, tenzij ze komen met een bedrag boven de 80 miljoen euro.

Leicester zit in de top 3, speelt prachtig voetbal en de grote club zijn nagenoeg bijna allemaal slecht dit seizoen. Top 3 eindigen is heel realistisch voor hen, daarvoor moeten ze hun beste CV, Caglar, natuurlijk wel voor blijven houden.

In de zomer kan zelfs Leicester niets doen aan een vertrek denk ik, dan komt er zeker een bod van boven de 80 miljoen euro van een Europese grootmacht.+: 683
-: 0
R: 2057
Level 5

Gelijk met dat geld Merih Demiral halen en na een jaartje die ook voor een groot bedrag verkopen


+: 5057
-: 0
R: 9784
Level 5

Is het geen 85 miljoen TL? ;-)

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen