'Man United krijgt concurrentie van Atletico Madrid om Merih Demiral'


amrrr
Manchester United heeft onlangs een bod uitgebracht op Merih Demiral(21). 

De Engelsen hebben volgens de Engelse media 35 miljoen euro voor de verdediger van Juventus over.

United wilde alleen bevestigen dat United een tweede bod op Merih heeft uitgebracht. 'We werken er hard aan om de transfer te realiseren', zei een woordvoerder van Manchester United.

United legde enkele weken al een bod van 30 miljoen euro bij Juventus neer. De Italianen lieten weten dat de verdediger voor dat bedrag niet te koop is.

Juventus eist 45 miljoen euro voor Merih. Naast Man United toont ook Atletico Madrid interesse in de Turkse international.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (4) 


+: 5057
-: 0
R: 9781
Level 5

Ga lekker naar Man. United. Super competitie.


+: 683
-: 0
R: 2057
Level 5

Idd of atletico is ook mooi competitie voor hem+: 500
-: 0
R: 1843
Level 5

Hij moet naar Atletico bij United heb je Maguire die ze niet zomaar op de bank zetten ook al is hij troep, Lindelof speelt redelijk dit seizoen. bij Atletico heeft hij meer kans op een basis plek


+: 410
-: 0
R: 880
Level 4

Demiral, Caglar en Under bij Arsenal zou gruwelijk zijn...

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen