'Çağlar Söyüncü niet naar Real Madrid, maar naar Arsneal voor 50 miljoen euro'


acaghe
Çağlar Söyüncü staat op het punt om een akkoord te bereiken met Arsenal.

Althans Turkse media bracht het nieuws via de officiële kanalen naar buiten. Volgens het bericht waren United en Real Madrid bezig met de 23-jarige verdediger van Leicester City. Maar Arsenal is dichtbij een akkoord. Real was ook al een lange tijd bezig om Çağlar Söyüncü binnen te halen. 

Waarschijnlijk gaat Çağlar Söyüncü naar Arsenal. De Engelsen hebben ruim 50 miljoen euro geboden voor de verdediger.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (6) 


+: 18531
-: 0
R: 21361
Level 6

Als Arsenal een beetje slim is, halen ze voor wat goedkoper Merih op bij Juventus.

Win-win situatie voor beide partijen dan. Merih krijgt een club waar hij zeker gaat spelen en Arsenal krijgt een 21-jarige CV die binnen 2 jaar zijn koopprijs kan verdubbelen.

Caglar moet een grotere stap nemen na Leicester. Manchester City, Bayern, Atletico, Real, Liverpool..


+: 1222
-: 0
R: 2352
Level 5

Arsenal op dit moment is zeker niet de ideale plek om te groeien als speler. Zeker niet met die paëllavreter Emery als trainer. Noch voor Caglar, noch voor Merih. Voor Caglar vind ik Atletico of Liverpool ideaal, daar zou hij 100% spelen en het zijn stabiele grootmachten. Merih dan naar Leicester.+: 500
-: 0
R: 1843
Level 5

Stel je eens voor, Van dijk en Caglar als duo pff dodelijk gewoon


+: 3398
-: 0
R: 9207
Level 5

Emery zit er niet lang meer hoor


+: 165
-: 0
R: 431
Level 3

Arsenal is al jaren geen goede club om naar toe te gaan als jonge speler. Netzoals manchester united, ze zijn niet meer zoals vroeger.


+: 3398
-: 0
R: 9207
Level 5

Wat een klasbak is deze jongen..

23 jaar en zo kalm aan de bal en sterk in de lucht.. Daarnaast is hij ook nog heel snel voor een centrale verdediger. Ben echt benieuwd of hij de absolute top kan halen, hij heeft er in ieder geval alles voor in huis..

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen