Mesut Özil en Sead Kolasinac bang vanwege een gangoorlog, vrouw Kolasinac gevlucht


akefe
Arsenal-voetballers Mesut Özil en Sead Kolasinac worden 24 uur per dag bewaakt. Dat meldde The Sun zondagochtend.

Het 2-tal van Arsenal is volgens de krant verzeild geraakt in een oorlog tussen 2 verschillende gangs in Londen. Deze week zouden 2 mannen zijn gearresteerd in de buurt van het huis van Özil vlakbij het park Hampstead Heath.

De gang van Oost-Europeanen zou duidelijk hebben gemaakt dat dergelijke aanvallen 'niet worden getolereerd', maar de lokale gangsters zijn niet van plan om zich te laten intimideren. Volgens een door The Sun opgevoerde bron hebben ze juist nieuwe bedreigingen geuit richting de spelers van Arsenal.

De overvallers wilden eerst alleen de horloges van de voetballers, maar nu willen ze 'alles wat zij hebben' buitmaken, zo klinkt het. De krant meent dat de 2 mannen die zijn opgepakt, deel uitmaken van de lokale gang.

Bella Kolasinac, de vrouw van Sead Kolasinac, zou ontzettend bang en daarom gevlucht zijn naar Duitsland. Ze zou hebben gezegd dat ze 'nooit meer terugkomt.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (4) 


+: 1380
-: 10
R: 3023
Level 5
+2

Je hebt miljoenen. Betaal gevaarlijkere gangsters om hun oren te laten trekken.


+: 52
-: 10
R: 171
Level 3

Ja je hebt gelijk.
Ze kunnen gwn geld geven aan vele gevaarlijke gangs.+: 11450
-: 0
R: 11639
Level 5

Londen is echt een shit stad. Vol met criminelen.


+: 18489
-: 0
R: 21230
Level 6

Heb je ook weer wat te doen met al die miljoenen, extra adrenaline kan nooit kwaad. Lekker je beveiliging opschroeven.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen