'United weigert bod van 125 miljoen en eist 180 miljoen voor Pogba'


appode
Paul Pogba overweegt Manchester United na drie jaar te verlaten. Dat zei de Fransman, die vorig jaar in Rusland met zijn land wereldkampioen werd, op een bijeenkomst in Tokio.

,Het is misschien wel het juiste moment om buiten Engeland op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging.” Het waarschijnlijke vertrek komt niet voort uit onvrede, zo verklaarde Pogba (26). ,,Het zijn mooie jaren geweest in Manchester, met hele mooie en hele slechte momenten. Bij elke club maak je ‘up and downs’ mee. Dat was hier niet anders.”

Volgens Britse media gaat Pogba kiezen uit twee clubs, Real Madrid of Juventus. Hij speelde eerder al voor Juventus. Manchester United zou een bod van 125 miljoen euro hebben geweigerd op Pgba van Real. De Engelse topclub eist echter 180 miljoen euro.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (8) 


+: 3293
-: 0
R: 5237
Level 5

Als Pogba 180 miljoen is, dan is Dorukhan 300 miljoen en Burak 250 miljoen.


+: 80
-: 0
R: 328
Level 3
+2

Ozyakup nog steeds 150mil?+: 3293
-: 0
R: 5237
Level 5
+1

Ik betaal liever 150 mil aan Ozyakup dan aan de hele selectie van galatasaray. :lol:

Jammer dat jullie geen spelers hadden die kunnen shinen op internationaal toneel. De eerste graadmeter wordt de CL groepsfase, waar al jullie spelers door de mand zullen vallen. Ik heb alvast popcorn besteld.


+: 3293
-: 0
R: 5237
Level 5

+: 125
-: 0
R: 364
Level 3
+2

ik wil het niet zeggen maar het shirt ziet wel mooi uit


+: 3293
-: 0
R: 5237
Level 5

Beter dan een Mor shirt.
Ik ga deze denk ik laten maken via adidas store.+: 9
-: 0
R: 14
Nieuw

Hoe kan je dit laten maken/bedrukken bij Adidas dan ?


+: 3293
-: 0
R: 5237
Level 5
+1

Stap 1 adidas witte shirt (kwalitatief goede), niet die shit shirtjes.

Stap 2 Vodafone logo /beko laten bedrukken bij kartalyuvasi of een adidas store (TR doen ze dat meestal voor een spotprijsje als je bij hun een shirt koopt)

Stap 3 Besiktas Classic Patch Bestellen / sterren patch bestellen, ken een winkeltje in Izmir die dat soort patches heeft (nike, adidas, voetbal, basketbal)

Stap 2/3 Adelaar of laten patchen of laten bedrukken

Ik ken zelf ook iemand in NL die dit voor mij kan doen, maar ben in de zomer toch in TR. En is goedkoper daar.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen