Belangrijke mededeling

 

Paul Pogba vertelt waarom hij zich heeft bekeerd tot de Islam


apobe
Man Utd-middenvelder Paul Pogba heeft onthuld waarom hij in zijn twintiger jaren moslim werd. Paul Pogba heeft zich opengesteld voor zijn beslissing om zich tot de islam te bekeren.

De Fransman zei dat hij zichzelf 'in vraag stelde over een heleboel dingen' voordat hij zich tot de islam wendde en 'vrediger van binnen' werd.

Pogba, die onlangs een pelgrimstocht naar Mekka maakte tijdens de heilige maand Ramadan, zegt dat dit ertoe heeft bijgedragen dat hij een beter mens is geworden.

"Islam heeft me doen veranderen, begon dingen in het leven te realiseren. Ik denk dat het me misschien vrediger van binnen heeft gemaakt.
"Het was een goede verandering in mijn leven omdat ik niet als moslim werd geboren. Mijn moeder was moslim maar ik niet, ik ben zo volwassen geworden, respect voor iedereen.

"Islam is niet het beeld dat iedereen ziet - terrorisme ... Wat we horen in de media is echt iets anders, Islam is iets moois.

"Je leert het kennen, iedereen kan ontdekken dat hij zich verbonden voelt met de islam."

"Ik ondervroeg mezelf in een heleboel dingen, daarna begon ik met mijn eigen onderzoek, ik bad een keer met mijn vrienden en ik voelde iets anders, ik voelde me heel goed." Sinds die dag ging ik gewoon door. Je moet vijf keer per dag bidden, dat is een van de pilaren van de islam. Het is iets dat je doet.

"De betekenis waarom je het doet - je vraagt vergeving en wees dankbaar voor alles wat je hebt, zoals mijn gezondheid en alles. Het is echt een religie die mijn geest opende en dat maakt mij misschien een beter persoon .Je denkt meer na over het hiernamaals .

"Dit leven is een test. Zelfs als je geen moslim bent, ben je een normale mens. Je hebt een menselijke relatie en respecteert je voor wie je bent, welke religie je bent, welke kleur en alles. "Islam is respect voor de mensheid en alles."
Artikel delen met vrienden:


Reacties (10) 


+: 129
-: 10
R: 494
Level 3
+1

Respect voor jouw.


+: 5010
-: 0
R: 9621
Level 5

Helal kocum sana. Yolun acik olsun :yip: :yip: :yip:+: 169
-: 0
R: 676
Level 4

Ik heb respect voor mensen die zich bekeren , soms schaam ik me zelfs , omdat ik als moslim ben geboren en opgegroeid en zie je dat juist die mensen meer aan geloof doen,
Heel veel respect , mag Allah al de gebeden accepteren insallah


+: 3185
-: 10
R: 8780
Level 5
+1

Daar hoef je je niet voor te schamen, niemand is perfect. Waar je je wel voor moet schamen zijn de scheldwoorden die je hier tijdens Ramazan gebruikte en het feit dat je de oplichtingsprak tijken van je corrupte clubje hier steeds goed praat.. Haram sampiyonluklar


+: 1380
-: 10
R: 3023
Level 5

Moge Allah alleen de gebeden horen van eerlijke, schone mensen. Met alleen bidden en zeggen dat je gelovig bent, kom je er niet wat veel mensen (bewust) vergeten. Ze denken dan dat sommige zondes hierdoor worden gecompenseerd. Reinheid van het hart is tegenwoordig ver te zoeken op deze aarde. Hopelijk is Pogba een moslim met een schoon hart.


+: 3185
-: 10
R: 8780
Level 5

Is dit een gonderme naar een paar Fransen?+: 8757
-: 0
R: 7778
Level 5

Capulcular triggered.


+: 1380
-: 10
R: 3023
Level 5

Bunuda politikaya bagladinya, helal sana beyinsiz papagan


+: 8757
-: 0
R: 7778
Level 5

Kijk daar hebben we al de eerste capulcu die zich heeft gemeld :D


+: 3185
-: 10
R: 8780
Level 5

Prachtige kerel dit.. hoe Dorukhan hem uit de wedstrijd speelde was helemaal prachtig

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen