'Arsenal verhoogt bod naar 62 miljoen, Tottenham blijft steken op 58 miljoen euro'


acengoz
Het is niet uitgesloten dat Arsenal in de Engelse transferperiode nog een konijn uit de hoge hoed tovert. De Londenaren hebben een bod uitgebracht op AS Roma-aanvaller Cengiz Ünder.

Althans, dat meldt Italiaanse en Engelse pers vandaag. Arsenal zou bereid zijn 62 miljoen euro te betalen voor de Turkse international. De aanvaller ziet een vertrek wel zitten richting de Premier League, maar hij heeft ook een aanbod van Tottenham Hotspurs. De Engelsen hadden afgelopen week 58 miljoen euro geboden aan AS Roma.

Of Arsenal kans maakt op Ünder moet in de komende weken en maanden blijken.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (6) 


+: 2440
-: 10
R: 7345
Level 5
+1

Oh ik dacht voor Diagne


+: 4970
-: 0
R: 4123
Level 5
+1

Raadpleeg zsm een arts want er zit volgens mij al bijna 3 weken iets vrij stevigs in je achterste.+: 53
-: 0
R: 104
Level 3
+1

BJKKartal jullie hebben een gekke rechtsbuiten die elke wedstrijd rood pakt amk Quaresma. Hij heeft volgensmij vaker rood gepakt dan een verdediger hahha


+: 341
-: 0
R: 789
Level 4

Quaresma heeft alsnog meer talent dan elke speler in jullie selectie. De oude jeugdtrainers van Portugal zeiden zelfs dat Quaresma meer talent had dan Ronaldo maar dat Ronaldo wel wereldtop is wegens zijn mentaliteit dus ja.


+: 12
-: 0
R: 17
Level 1

Ja dus? Wat heb je aan talent wanneer je er niks mee doet? Niet iets om over op te scheppen toch?

“Ja, als die het echt wilde was die heel goed geworden”. Ok man, maar dat is die dus niet.


+: 4892
-: 0
R: 9285
Level 5

Diagne mag de tas van Cengiz dragen.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen