Koeman tevreden met EK-loting: 'Gelukkig geen Portugal'


aroned
Nederlandse bondscoach Ronald Koeman was na de loting voor het EK vooral blij dat het Nederlands elftal Portugal ontloopt in de groepsfase.
De regerend kampioen van Europa behoorde tot de mogelijke opponenten van Oranje, maar uit pot 3 kwam Oostenrijk uit de balletjes rollen.

"We weten hoe moeilijk Portugal is", zei Koeman kort na de loting in Boekarest bij de NOS. "Gelukkig hebben we die er niet bij gekregen."

Portugal werd in groep F gekoppeld aan Duitsland en Frankrijk, de wereldkampioenen van 2014 en 2018. Oranje wist al dat Oekraïne een van de tegenstanders zou worden en daar kwam Oostenrijk bij. "Ik weet niet heel veel van Oostenrijk, al ken ik natuurlijk wel een paar spelers. Ik vind het wel prettig dat we een land krijgen dat we niet eerder hebben getroffen", aldus Koeman.
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen