Italië en Turkije trappen 12 juni toernooi op gang in Rome


ateeg
Italië ontvangt in de openingswedstrijd van het EK van volgend jaar Turkije in het Stadio Olimpico in Rome. Dat is het resultaat van de loting van zaterdag in de Roemeense hoofdstad Boekarest. 

De Italianen waren als gastland in groep A al vooraf zeker van de openingswedstrijd. Zaterdag kwam Turkije uit pot 3 als tegenstander. Zwitserland en een nog te loten land maken poule A, met ook partijen in de Azerbeidzjaanse hoofdstad Bakoe, compleet.

Italië moest in 2018 het WK in Rusland aan zich voorbij laten gaan, maar plaatste zich met verve voor het EK. Gli Azzurri haalden in hun kwalificatiepoule het maximum van dertig punten. Turkije werd in zijn poule tweede na Frankrijk.
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen