“Wij zullen 23 spelers selecteren voor het EK”


asensl
Şenol Güneş, de bondscoach van Turkije heeft na het gewonnen EK-Kwalificatieduel tegen Andorra de onderstaande uitspraken gedaan.
“De kwaliteiten van mijn spelers hebben ervoor gezorgd dat Andorra ons niet heeft kunnen verrassen. Wij hadden de wedstrijd onder controle. Wij hadden nog meer druk kunnen uitoefenen, maar dat was niet nodig. Wij staan nog aan het begin, maar wij zijn wel tevreden over de geboekte resultaten. Wij hebben spelers die zich nog verder kunnen ontwikkelen. Wij hebben niets te klagen. Wij zullen 23 spelers selecteren voor het EK. Ze moeten wel weten dat het na het EK nog niet is afgelopen. Deze spelers kunnen nog 2-3 Europese Kampioenschappen zien. Ons doel is wel eerst om succesvol te worden op het EK.”
Artikel delen met vrienden:


Reacties (3) 


+: 740
-: 0
R: 1390
Level 5

1. Mert
2. Ugurcan
3. Altay
4. Zeki
5. Nazim
6. Merih
7. Caglar
8. Kaan
9. Ozan Kabak
10. Umut Meras
11. Hasan Ali
12. Mahmut
13. Irfan Can
14. Okay
15. Dorukhan
16. Yusuf
17. Ozan Tufan
18. Emre
18. Abdulkadir Ömür
19. Cengiz
20. Hakan
21. Kenan
22. Cenk
23. Burak

Ik denk dat het ongeveer dit zal worden. Senol zal Emre en Burak nog hun afscheid gunnen. Na dit toernooi beide wegdoen. Het liefst heb ik ook nog Enes er bij, maar Senol zal Burak of Cenk er niet uitlaten en 3 spitsen is ook wel te veel van het goede.
Dit zal waarschijnlijk de opstelling zijn;

Hakan - Cenk - Cengiz
Irfan Can - Mahmut - Dorukhan
Hasan Ali - Caglar - Merih - Zeki
Mert

En dan heb je nog als supersubs: Kaan, Burak, Abdulkadir, Okay, Yusuf, Emre en Kenan.

Ik verwacht een goed EK!!


+: 0
-: 0
R: 12
Nieuw

Ik zou toch Ahmet Kutucu meenemen, Kan zowel in de spits als op het middenveld zeer goed uit de voeten. Dat wordt ook echt wel een grote denk/hoop ik!+: 1213
-: 10
R: 2340
Level 5

Denk dat jouw selectie zal kloppen. Alleen zou ik Bolat meenemen in plaats van Altay, denk dat hij gewoon goed in de groep ligt aangezien hij er altijd bij is en als derde doelman heeft het toch weinig belang. Ben trouwens niet zo een fan van die Altay. Het is net Volkan Demirel met zijn vieze trekjes en zijn uitschuivers.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen