Nederland door naar EK voetbal van 2020


arenj
Nederland heeft zich gisteren weten te plaatsen voor het EK voetbal van 2020.

In Noord-Ierland wist Oranje zich staande te houden met 0-0 in een zeer matige wedstrijd. De Ieren misten nog een strafschop tegen Nederland. Maar de wedstrijd bleef bij een 0-0 stand waarbij Nederland doorgaat.

"Geweldig dat we erbij zijn", liet bondscoach Ronald Koeman weten direct na de wedstrijd.

Nederland zit de eerste wedstrijden in een gunstige pool. Nederland zal in deze groepsfase niet tegen landen spelen als Italië, Engeland, Spanje en Duitsland.

Zelfs de specifieke groep waarin Nederland zal uitkomen is al bekend: groep C. Bovendien is zeker dat Oranje zijn drie poulewedstrijden allemaal in de Johan Cruijff Arena in Amsterdam zal spelen.

Speeldata Oranje bekend
En ook de data waarop Nederland speelt staan al vast: 14, 18 en 22 juni.
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen