“Het was net alsof wij 9 maanden in verwachting waren en uiteindelijk is de baby geboren”


asensl
Şenol Güneş, bondscoach van het Turks elftal heeft na de wedstrijd tegen IJsland de onderstaande uitspraken gedaan.
“Oude spelers, nieuwe spelers, het maakt niet uit. Wij hebben samen gestreden. Het was belangrijk dat wij ons doel hebben bereikt. Ons droom was om het EK 2020 te bereiken en dat hebben wij als land bereikt. In 9 maanden hebben wij 9 wedstrijden gespeeld. Het was net alsof wij 9 maanden in verwachting waren en uiteindelijk is de baby geboren. Wij moeten deze baby goed verzorgen en goed laten ontwikkelen. Ik wil de spelers en onze supporters bedanken. Dit is de eerste keer dat wij geen doelpunt hebben kunnen scoren, maar wij hebben ons doel bereikt. Dat was het belangrijkste. Onze tegenstander heeft hun fysiek gebruikt, maar in de tweede helft hebben wij een goed antwoord gegeven en speelden wij ook goed. In de laatste gedeelte raakten wij een beetje in paniek. Nu gaan wij hard werken om ook succesvol te zijn op het EK. Wij moeten ook denken om het WK te bereiken. Wij moeten planmatig te werk gaan.”
Artikel delen met vrienden:


Reacties (1) 


+: 1222
-: 0
R: 2352
Level 5

Filozof Senol.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen