Erdoğan: “Wij zijn een nachtmerrie voor onze concurrenten”


erdogan
Recep Tayyip Erdoğan, de president van Turkije heeft na het EK-kwalificatieduel tussen Turkije en IJsland de onderstaande uitspraken gedaan.
“Het was een lange en een vermoeiende reis, maar ik wou deze wedstrijd meemaken. Op dit moment zijn wij in race met Frankrijk, maar zij moeten nog tegen Moldavië spelen. Wij hebben vandaag hoe dan ook 1 punt gewonnen. Wij hebben een jong en een dynamisch elftal. Zowel in de verdediging als in de aanval vormen wij een nachtmerrie voor onze concurrenten. Daarom wil ik onze bondscoach Senol Günes en de technische staff bedanken. Ik wil onze voetballers bedanken. Ik wens het beste voor ons land.”
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen