Duitse tweedeklasser zet Turkse voetballer op straat na steun voor Turkije


envercenksahin
De Duitse tweedeklasser FC St. Pauli besloot onlangs om de Turkse voetballer Enver Cenk Sahin zijn ontslag te geven.
Sahin sprak zijn steun uit aan het Turkse leger dat in het offensief ging tegen de terroristen in Noord-Syrië. Vorige week kreeg het Turkse leger de opdracht van president Recep Tayyip Erdogan om het noordoosten van Syrië schoon te vegen van terroristen. Zoals verwacht kreeg dit veel kritiek van Europa, maar wel de volledige steun van de Turkse bevolking.

De Turkse voetballer Enver Cenk Sahin steunde op Instagram de acties van het Turkse leger en dat pikten de supporters van St. Pauli niet. Sahin werd voor de oefenwedstrijd tegen SV Werder Bremen al uit de selectie gelaten en kreeg op maandag te horen dat hij niet meer hoefde terug te keren. De ultra's van St. Pauli steunen de terroristen in Noord-Syrië.

Enver Cenk Sahin heeft inmiddels met Göksel Gümüşdağ, de voorzitter van Başakşehir afgesproken dat hij bij Başakşehir mag trainen om in vorm te blijven.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (7) 


+: 136
-: 10
R: 531
Level 4
+1

Fack Duitsers en andere Europese honden. Turkije is bezig met het bestrijden tegen pkk/ypg/ ypd. En dan word cenk sahin weggestuurd bij die Duitse honden alleen omdat hij Turkije steunt. Deze Europese honden geven telkens stiekem wapens aan pkk/ypg/ypd. Zo dat ze Turkije aanvallen en wij hun aanvallen. En voor Europa is , isis grootste bedreiging. Als er ergens in Europa aanslag gepleegd word is het Oo wereld nieuws en in Turkije hoor je niemand over.


+: 11
-: 0
R: 60
Level 2
+1

Hani vrijheid van meningsuiting? Waar pronkt het westen nou precies mee? Dat je mag zeggen wat zij ook vinden? Echt gatverdamme, wat een hypocrieten.

Zet wel vraagtekens bij de zin dat de supporters van St. Pauli YPG zouden steunen, die punks van St. Pauli zijn echt tegen alle vormen van geweld. Ook noodzakelijk geweld. Denk dat ze de verkrachter van hun vrouw nog netjes zouden vragen of hij wil stoppen.+: 136
-: 10
R: 531
Level 4

Bro daarom is het.beter om isis te bevrijden om als chantage middel te gebruiken tegen het westen. Het westen steunt de Koerden en geven ze wapens aan koerden , waar Turkije tegen hun vecht. Daarom is het beter om isis te bevrijden zodat ze veel aanslagen zullen plegen tegen het westen.


+: 1210
-: 10
R: 2308
Level 5

Kac yasindasin salak. Wat kunnen onschuldige burgers in het westen hieraan doen? Straks zit je familie tussen de slachtoffers.

Daarnaast laat de PKK die IS terroristen al vrij om medelijden en steun te wekken bij Europa.


+: 1863
-: 0
R: 2456
Level 5

Vrijheid van meningsuiting :prote:


+: 488
-: 0
R: 1083
Level 5
+1

Voor de mensen die zeiken vrijheid van meningsuiting

Vrijheid van meningsuiten is gevolgd door artikel 20 dat beperkingen stelt: ‘oorlogspropaga nda is verboden, evenals het oproepen tot nationalistisch e, raciale of religieuze haat die aanzet tot discriminatie, vijandigheid of geweld’.+: 11
-: 0
R: 60
Level 2

En dat laatste gebeurt nooit in Europa?

Hoeveel sancties zijn er de afgelopen jaren geweest tegen overtreders van dit artikel?

En valt het steunen van de oorlog tegen Daesh ook onder oorlogspropagan da?

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen