Kenan Karaman: “Ik wil niet perse naar een bepaalde club”


kenankaraman
Kenan Karaman, de 25-jarige transfertarget van Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe en Trabzonspor heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan tegenover de Duitse media.
“Ik heb geen concreet bod ontvangen. In de media wordt veel geschreven, maar wij hebben niets ontvangen. Daar ben ik nu in Düsseldorf. Natuurlijk is een van mijn doel om in Turkije te voetballen. Als ik later een kans krijg, zal ik dit wel gaan pakken. Als het niet lukt, wil ik mijn naam bekendmaken in Europa. Ik ben een professionele voetballer. Ik wil niet perse naar een bepaalde club. Ik kijk wel of ik pas in het systeem van de trainer, planning van de club of ik wel pas in het team. Je moet niet emotioneel kijken naar dit soort dingen. Als Turk volg ik natuurlijk de Süper Lig. Ik vind het een goede competitie die elke dag beter wordt.”
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen