Video: Ppffff….Wat een actie van Orkan Cinar tegen RB Leipzig

orkancinar
Orkan Cikar kreeg in de 68e minuut speeltijd van trainer Senol Günes.
De 21 jarige Turkse vleugelspeler liet gelijk zijn kwaliteit zien aan de voetballiefhebbers. Bekijk hieronder zijn prachtige actie wat bijna een doelpunt werd. 
 
Artikel delen met vrienden:
Reacties (6) 


+: 621
-: 0
R: 1660
Level 5
+2

Prachtige actie!!!
Dit word gewoon een hele goede speler InsAllah.
Hoop echt dat die meer minuten krijgt van Senol Gunes


+: 2019
-: 0
R: 6292
Level 5
+2

Hij begon wat nerveus wat zeker normaal is voor een CL debuut, maar elke minuut groeide hij in de wedstrijd en zorgde hij voor de winnende doelpunt! TEBRIKLER ORKAN :yip:


+: 114
-: 0
R: 328
Level 3

Hij moet zeker meer speelminuten krijgen. Gewoon elke wedstrijd laten invallen en Gokhan tore dan maar proberen te verkopen.+: 114
-: 0
R: 328
Level 3

Ik denk niet dat Gokhan weer de oude zal zijn.


+: 1028
-: 0
R: 3226
Level 5
+1

Gokhan moet hard werken om terug te komen, hij heeft veel talent maar de laatste 2 jaar staat hij stil.. Insallah bomba gibi geri donus yapar..

Orkan is ook heel talentvol maar heeft niet de snelheid en explosiviteit van Gokhan Tore


+: 3930
-: 0
R: 6683
Level 5
+1

Ik ben het met BJK1903Kartal eens. Zeker talentvol maar niet de snelheid van Töre. Hoop dat hij daar nog aan kan werken.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen