“Vandaar dat wij nu na de 5de wedstrijd de volgende ronde hebben bereikt”

senolgunespers
Şenol Güneş, de trainer van Besiktas heeft voor het Champions League duel tegen RB Leipzig de onderstaande uitspraken gedaan.
“Wij zitten in een groep met gelijkwaardige clubs. Wij zijn goed begonnen en zijn als koploper uit de groep gekomen. Als wij winnend de groepsfase afsluiten zal dit ons heel goed doen. Voor RB Leipzig was dit seizoen om ervaring op te bouwen. Ze hebben veel talentvolle spelers. Ik hoop dat wij morgen mooi voetbal aan de Duitsers laten zien. Gökhan heeft een lichte blessure, De overige spelers die in Istanbul zijn achtergebleven waren licht moe. Pepe, Quaresma, Atiba en Babel hebben veel wedstrijden gespeeld en zijn moe. De spelers die ze gaan vervangen zijn even goed. Trabzonspor werd in de laatste wedstrijd uitgeschakeld, Besiktas vorig seizoen ook. Ik dacht, ok nu is het genoeg. Vandaar dat wij nu na de vijfde wedstrijd de volgende ronde hebben bereikt. Porto heeft meer kans dan RB Leipzig om de volgende ronde te bereiken, maar Leipzig heeft ook een goede ploeg. Ik vind ze echt goed. Ze hebben alleen weinig ervaring, daarom zitten ze in deze situatie.”
Artikel delen met vrienden:
Reacties (3) 


+: 2014
-: 0
R: 6261
Level 5

Gewoon adriano spelen op RA en caner op LA.


+: 30
-: 100
R: 64
Klein kind

Moderator: Alle reacties van deze gebruiker zijn geblokkeerd, omdat hij 100 of meer strafpunten heeft!


+: 167
-: 10
R: 202
Level 3

Herriner me niet aan die uitschakeling. Amk Berezutsky in de 86e minuut. Dit ga ik nooit meer vergeten!

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen