Trainer FC Porto: “Ik ken Besiktas nu goed genoeg”

porto
Sergio Conceiçao, de trainer van FC Porto heeft voor het Champions League duel tegen Besiktas de onderstaande uitspraken gedaan.
“De clubs die in onze groep zitten, zijn gewaagd aan elkaar, ze zijn van dezelfde kwaliteit en zijn sterke clubs. Het is een moeilijke groep. Alle clubs hebben kans om koploper te worden. De wedstrijden die wij thuis spelen zijn heel erg belangrijk. Wij gaan morgen alles doen om te winnen.  Bij ons spelen Vincent Aboubakar en Maxi Pereira vanwege hun schorsing niet mee. Het zijn belangrijke spelers. Ik heb alle vertrouwen in de resterende spelers. Ik heb met Telles en Aboubakar gesproken, maar heb geen informatie aan hun gevraagd. Ik ken het Turks voetbal. Besiktas is met hun supporters een moeilijke club. Wij hebben een tactische en technische analyse gedaan. Ik ken Besiktas nu goed genoeg. Ik heb geen speciale voorbereiding gedaan, wij gaan gewoon ons spel spelen.”
Artikel delen met vrienden:
Reacties (9) 


+: 149
-: 0
R: 375
Level 3

Porto 4-1 bjk


+: 3805
-: 0
R: 6401
Level 5
+3

Östersunds - GS 2-0. Dit is wel een feit.


+: 923
-: 0
R: 2835
Level 5
+1

:D :D :D :D :D :D

Omg wat een counterpunch+: 149
-: 0
R: 375
Level 3
+1

1 olur 2 olur 3 olur 4 Benayoun 5 Gerrard 6 Babel 7 babel 8 Crouch

Tinercilere bak hele


+: 1876
-: 0
R: 4356
Level 5
+1

Liverpool 8-0 Besiktas
Dinamo Kiev 6-0 Besiktas

Gelieve Sikiktas supporters, dit zijn ook feiten.


+: 92
-: 0
R: 83
Level 2
+2

Leer eerst Nederlands mongool. Je wou even slim lijken door voor jou een moeilijk woordje te gebruiken en een stoot uit te delen. Gelieve dit niet te doen als je het mentaal niet aankan. Zo heb ik het ook meteen juist gebruikt. Mal amk.


+: 34
-: 0
R: 145
Level 3

Van die specifieke teams is er niks meer over Maarja jullie zijn zo zielig dat is het enige wat jullie er bij kunnen trekken


+: 614
-: 0
R: 1627
Level 5
+1

Weet je wat een feit is dat wij achterelkaar CHL spelen en jullie niet.


+: 149
-: 0
R: 375
Level 3

volgends mij maken jullie dit niet vaak mee.. als je terug kijkt zie je alleen Gs paar jaar achterelkaar naar Cl gaan

Allah askina tineri birak

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen