Tolgay Arslan: “Ik wil in de volgende ronde tegen Real Madrid spelen”

tolgay
Tolgay Arslan, de Turkse middenvelder van Besiktas heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
“Wij hebben in 4 wedstrijden 10 punten gepakt. Wij willen heel graag uit de groep komen. Het maakt niet uit welke club er hierna komt. Alle tegenstanders zijn dan sterker. Ik denk dat wij ons land goed vertegenwoordigen. Iedereen in Europa weet wie Besiktas is. Wij kunnen zeggen dat wij onze tegenstanders bang hebben gemaakt. Wij moeten zo doorgaan. Wij spelen goede wedstrijden. De scheidsrechters laten ons spelen. Het spel staat niet vaak stil. Als wij de groep overleven wil ik tegen een Europese topclub spelen. Ik wil dan tegen hun strijden en alles inzetten. Als het Real Madrid of zo wordt zou het wel mooi zijn.”
Artikel delen met vrienden:
Reacties (10) 


+: 15517
-: 0
R: 15414
Level 6
+1

Real Madrid in hun huidige vorm zou ik geen nee tegen zeggen, niet dat het de slechtste tussen alle kandidaten is, maar ze zijn toch minder dan ze normaal zijn, misschien dat we kunnen stunten. Hoe mooi zou dat zijn.


+: 183
-: 0
R: 328
Level 3

Bjk zou nooit kunnen stunten tegen Real Madrid. Besiktas is goed bezig in de champions league, maar real madrid heeft een veel hogere niveau dan besiktas.
Nu moet je hopen dat je tegen een makkelijke ploeg speelt, waardoor je kwartfinale kan spelen.


+: 106
-: 0
R: 316
Level 3

Laten we maar eerst uit de group komen, daarna kunnen we wel ons zorgen maker over wie willen loten in de volgende ronden.+: 691
-: 0
R: 1373
Level 5
+2

Real Madrid, zodat het record van 8-0 wordt verbroken?

:D


+: 92
-: 0
R: 83
Level 2

Nee de 6-1 van enkele jaren geleden.


+: 6
-: 0
R: 50
Level 1

HAHAHAHAHA :end:


+: 751
-: 10
R: 1106
Level 5

Ik hoop dat het barca word zou leuk zijn hehe :-*


+: 259
-: 20
R: 780
Level 4

OHA nog een el clasico!!!!


+: 46
-: 0
R: 224
Level 3

Reali elersek ronaldo kesin bize gelir,come to besiktas yapariz


+: 32
-: 0
R: 115
Level 3

Tegen een liverpool/ spartak Moskou/ Sevilla/ Benfica. Moet besiktas kunnen winnen

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen