“Tegenstander maakt niet uit, want ……..”

cenktosunyeah
Cenk Tosun, de Turkse aanvaller van Besiktas heeft na het gewonnen CL duel tegen RB Leipzig de onderstaande uitspraken gedaan.
“Het was een mooie wedstrijd. Wij hebben heel vroeg een doelpunt gescoord. Tolga Zengin heeft prachtig gespeeld. Hij heeft ervoor gezorgd dat het een tijdje 0-1 bleef. Wij zijn blij dat wij 3 punten hebben gepakt. Ik wil hierbij mijn teamgenoten feliciteren. In ons elftal is niemand jaloers. Wij zijn allemaal broeders van elkaar. Vorige seizoen hadden wij geen ervaring. Dit seizoen wel. Tegenstander maakt niet uit. Wij willen ook de volgende ronde voorbij.”
Artikel delen met vrienden:
Reacties (5) 


+: 1408
-: 0
R: 1742
Level 5

Ik lees op verschillende sites dat ze iedereen juist Besiktas wil loten.


+: 751
-: 10
R: 1106
Level 5

Jaduh natuurlijk wilt iedereen besiktas loten want die is nu de makelijkste club van de 16 maar ik hoop wel dat besiktas shaktar loot derest is dodelijk


+: 1008
-: 0
R: 3208
Level 5

Logisch toch? Want van alle nrs 1 in de poule lijkt Besiktas de minste, maar wij zijn natuurlijk niks minder dan bijvoorbeeld Tottenham, Roma of Liverpool..+: 1008
-: 0
R: 3208
Level 5

Hhahah tegenstander maakt natuurlijk wel uit.. Basel, Sevilla of Shakhtar hebben we natuurlijk liever dan Chelsea,Bayern, Juve of Real..


+: 229
-: 0
R: 563
Level 4

BJK is in staat om van iedereen te winnen. Het is juist goed dat ze ons onderschatten . Porto, Leipzig en Monaco waren ook heel blij dat ze BJK hadden geloot.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen