Doelman Tolga Zengin speelt de wedstrijd van zijn leven tegen RB Leipzig

tolgazengin
Tolga Zengin, de keeper van Besiktas heeft na het Champions League duel tegen RB Leipzig de onderstaande uitspraken gedaan.
“Ik was niet van plan om mezelf te laten zien ofzo. Ik ben 34 jaar. Ik maak mijn laatste fase mee. Ik probeer gewoon mijn werk te doen. Iedereen heeft vandaag heel hard gewerkt. Wij waren al door, maar wij waren van plan om ongeslagen uit de groep te komen en de meeste punten te verzamelen in de groepsfase. Dit is ons gelukt. Toen ik met Trabzonspor tegen Inter speelde, kreeg Inter ook zoveel kansen. Wij hadden niet verwacht dat wij zoveel kansen zouden weggeven. Ik sta altijd klaar om te spelen. Fabri is de eerste doelman en dat maakt mij gelukkig.”
 
Tolga Zengin is vandaag The Man of the Match gekozen. 
Artikel delen met vrienden:
Reacties (6) 


+: 2014
-: 0
R: 6261
Level 5

De meeste reddingen ooit van een Turkse keeper in de CL. Ook al ik ben ik geen voorstander dat tolga nog steeds keept bij ons, maar hij heeft een geweldige wedstrijd gekeept!


+: 3910
-: 0
R: 6645
Level 5

Tolga milli takım.


+: 7929
-: 0
R: 10709
Level 5

Grootste reden dat we hebben gewonnen vandaag, want Leipzig had ons echt in de houdgreep. Die 1.5 miljoen winstpremie mogen we aan hem toeschrijven, hij heeft zijn jaarsalaris bij elkaar gespeeld vandaag.+: 1008
-: 0
R: 3208
Level 5

Houdgreep. Zij moesten en wij speelden met een slap middenveld waardoor we te veel ruimte weggaven.. Maar wij creeerden minsten zoveel, misschien wel meer grote kansen dan hun, zeker op het einde..

Oguzhan mag zich met Talisca focussen op de nr10 positie want naast Atiba moet Tolgay of Medel spelen anders is het een gatenkaas..


+: 620
-: 0
R: 1656
Level 5

Vallah ik walg van Tolga maar vandaag verdient die me respect! Helal olsun


+: 1008
-: 0
R: 3208
Level 5

Keepte een geweldige wedstrijd, onze reserves zijn ook scherp en bijna allemaal international.. Wat een luxe

Zo zie je maar dat concurrentie iedereen beter maakt, zelfs Tolga hehehe..

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen