“De wedstrijd tegen FC Porto zal moeilijk verlopen“

ridvandilmen
Ridvan Dilmen, de geliefde sportcommentator van NTV heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
“De wedstrijd tegen FC Porto zal moeilijk verlopen. Ik kan niet met 100% zekerheid zeggen dat FC Porto gaat winnen. Clubs als FC Porto en Benfica wisselen heel vaak hun selectie. Belangrijkste is dat Besiktas zijn tempo van vorig jaar terug kan krijgen. De spelers die Senol Günes gaat kiezen zal ook doorslaggevend zijn.“
Artikel delen met vrienden:
Reacties (3) 


+: 1944
-: 0
R: 4248
Level 5

Percies opstelling van Senol Gunes is erg bepalend, 1 stomme keuze en totziens. We moeten met Atiba-Medel-Ogu zhan beginnen op het middenveld als Adriano weer fit is voor rechtsback anders Atiba-Oguzhan-T olgay en Medel op rechtsback.


+: 1164
-: 0
R: 1696
Level 5

Ik voorspel een 2-1 zege, Besiktas gaat deze wel pakken. De vraag is of Yavruhan weer Oguzhan gaat worden, en cok ben desteklerim.


+: 32
-: 0
R: 115
Level 3

Porto is ook niet meer wat het was. Benfica begint te overheersen in Portugal.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen