“Dat Besiktas 6 sleutelspelers in Istanbul heeft achtergelaten …...”

leipzigbjk
Ralph Hasenhüttl, de trainer van RB Leipzig heeft voor het Champions League duel tegen Besiktas de onderstaande uitspraken gedaan.
“Morgen zullen wij met onze beste 11 spelen. Dayot en Sabitzer spelen niet mee. Alle overige spelers staan gereed om te spelen. Wij gaan ons best doen om de volgende ronde te bereiken. Kevin is een speler die Sabitzer kan vervangen. Die kwaliteit heeft hij. Ons spel gaan wij rondom Kevin organiseren. Wij zullen tegen een club spelen die nog niet heeft verloren. Ik hoop dat wij winnen en als tweede uit de groep komen. Wij hebben al een Europa League ticket, dus misschien kunnen wij nog doorbereken in de Champions League. Ik weet niet wat voor een effect het zal hebben dat Besiktas zes sleutelspelers in Istanbul heeft achtergelaten. Besiktas is een grote club en heeft hele goede spelers.”
Artikel delen met vrienden:
Reacties (5) 


+: 7937
-: 0
R: 10731
Level 5
+1

Perfecte wedstrijd voor Lens. Leipzig zal moeten komen en ze gaan ruimte weggeven, Lens kan met zijn snelheid daar gebruik van maken. Volgens mij missen ze ook Upamecano, een van hun vaste verdedigers.


+: 114
-: 0
R: 328
Level 3

Ja dit wordt echt pakslaag wie gaan nu allemaal spelen? Ik had echt gehoopt dat we deze wedstrijd ook zouden winnen, gewoon zonder verlies door naar de volgende ronde. Ik vind Leipzig wel gevaarlijker spelen dan Porto, hopen dat we niet 3-0 of 5-1 verliezen. Ja, ik snap ook wel dat Senol spelers laat uitrusten maar je kon Tolgay en Babel toch wel laten spelen.


+: 15543
-: 0
R: 15471
Level 6

Tolgay speelde tot 2 maanden geleden bijna nooit en nu gaan we een pakslaag krijgen omdat hij er niet bij is?+: 114
-: 0
R: 328
Level 3

Omdat Tolgay nu op tijn top speelt is hij belangrijk. Als hij er nu ook niet is wie gaat dan op zijn plek spelen? Als je deze wedstrijd wil winnen moest je gewoon twee of drie basis spelers laten spelen. Want nu zijn we Leipzig echt aan het onderschatten.


+: 47
-: 0
R: 262
Level 3

Medel lens negredo orkan mitrovic moeten allemaal
Fabrigokhanmitrovictosicadrianolensmedeloguzhanorkannegredotosun
Ik ben benieuwd hoe dit zal verlopen

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen