Besiktas neemt geen risico en laat Besiktas-supporters thuis

aby
Besiktas nam vandaag geen supporters mee naar RB Leipzig voor de laatste groepswedstrijd in de Champions League. De kampioen van Turkije wil zo het risico vermijden dat het wordt uitgesloten van Europees voetbal.

Fans van Besiktas en Olympique Lyon zorgden eerder dit jaar voor zware ongeregeldheden voor en tijdens de kwartfinale van hun clubs in de Europa League. De UEFA bestrafte beide clubs met een boete van 100.000 euro. Als beide supportersgroepen de komende twee jaar weer in de fout gaan, dan wordt hun ploeg voor een jaar uitgesloten voor duels in de Champions League en Europa League.
 
Artikel delen met vrienden:
Reacties (1) 


+: 3910
-: 0
R: 6645
Level 5

Is maar beter.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen