AS Monaco neemt geen supporters mee naar Istanbul

asmike
Besiktas AS Monaco wordt gespeeld zonder Franse supporters.

AS Monaco zal op 1 november geen supporters meenemen naar de uitwedstrijd tegen Besiktas. De maatregel is genomen door het bestuur van de Franse topclub om eventuele straffen van de UEFA te voorkomen. Monaco heeft het bericht vandaag officieel bekendgemaakt via en hun officiele webpagina.
 
Artikel delen met vrienden:
Reacties (12) 


+: 1228
-: 0
R: 1833
Level 5

De 3 punten zijn alvast binnen.


+: 1987
-: 0
R: 4492
Level 5

@wakizashi Grappig, alsof het onze supporters veel uitmaakt als ze komen.
Gelsede gelmesede ayni bok, sesleri duyulmaz.

Onze slimme supporters gaan wel naar Porto zie ik, 1 fout en we zijn de lul.
Fikret Orman heeft 100 keer gezegd gitmeyin amk hala gidiyorlar, ceza yersek onlar yuzunden ozaman ALLAH belanizi versin.


+: 1876
-: 0
R: 4356
Level 5

Je onderschat Monaco wel heel erg.+: 3930
-: 0
R: 6683
Level 5

Gelmeyin lan güzel Istanbulu kirletmeyin.


+: 335
-: 0
R: 574
Level 4
+2

Istanbul boka cevirildi bile, suriye city olmus


+: 6177
-: 60
R: 9891
Level 5

Monaco verliest niet van bjk.


+: 128
-: 0
R: 81
Level 2
+1

Ze zijn overal die Syriërs. Ik ging dit jaar op vakantie naar Hatay. In Reyhanli (ligt aan de grens) zie je ze overal. Allemaal auto's met hun kenteken. Vroeger was het hun een Syrisch kenteken. Die [****] reden iemand aan en vluchtten meteen. Nu hebben ze allemaal een Turks kenteken maar dan een speciale reeks. 's Ochtends zie je niemand op straat maar 's nachts zijn ze overal. Als ik lang een park reed zag ik allemaal Syriërs spelen met hun kinderen. Allemaal hebben ze een kinder wagen. Ze hebben zelf hun eigen winkels.

Toen ik naar A101 ging om iets te halen zag ik een meisje die wouw iets halen alleen ze gaven het aan haar niet. Ik kon toen ook iets niet vinden dus ging naar een winkel op 100 meter afstand. Dat meisje ging dus ook naar die winkel en blijkbaar was het een Syrisch winkel met ook Turkse producten. Er waren twee Syriërs die daar werkten. Een kind en de vader. ZE GAVEN GEWOON DAT MEISJE EEN PAKJE SIGARETTEN.

Dit jaar toen ik een simkaart bij Turk Telekom op Ataturk Havalimani wouw halen zag je van die grote reclame borden. Zelfs toen werd er reclame met Arabische letters getoond. Als je via de Snapchat-kaart naar Ataturk Airpoirt gaat zie je allemaal Syriërs. Die [****] mensen dachten dat ze Turk waren. Ik zit te wachten bij de passpoort-contr ole speciaal voor Turken. Komen er allemaal Syriërs in de rij. Ze denken zelfs dat ze Turk zijn.

Ga naar de Snapchat-kaart en ga naar Syrië. Je ziet daar gewoon mensen die lekker chillen en roken. Zelfs in Turkije chillen ze. Onze millitairen gaan naar hun land. En hun zitten gewoon te chillen in Turkije.

Wij inwoners van Nederland moeten gewoon Nederlands kunnen. Die Syriërs kunnen geen woord Turks.

DIE SYRIËRS ZITTEN GEWOON OVERAL IN ELK LAND OVER HEEL DE WERELD. KOMEN ZE MET EEN BOOTJE AAN VOOR WERK. DENKEN ZE EUROPA IS WALHALLA.

Ok misschien iets te lang verhaal maar moest dit even ergens kwijt.


+: 1876
-: 0
R: 4356
Level 5

Jij kan ook "niet" bepaald Nederlands zo te lezen.


+: 14
-: 0
R: 43
Level 1
+2

Onun icin ülkücülük ölene kadar ! Erdogan bizim ülkemizi satti. Burasi Türkiye Cumhuriyet! Suriye degil! Atatürkcülük kalmadi Erdogan yüzünden.


+: 376
-: 0
R: 1660
Level 5

Aldus een Turk die in Nederland leeft.


+: 1876
-: 0
R: 4356
Level 5

Extreemrechtse Turk zijn heeft ook niets met Atatürk te maken.


+: 1028
-: 0
R: 3226
Level 5

Monaco heeft amper supporters

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen