“Als je uit van Napoli kan winnen, kun je ook van FC Porto winnen”

nihat
Nihat Kahveci, ex-voetballer van Besiktas heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
“Wij verwachten een ervaren Besiktas die het afgelopen seizoen veel ervaring heeft opgebouwd. Besiktas heeft het afgelopen seizoen veel tegendoelpunten gekregen. Als je in de Champions League veel tegendoelpunten krijgt, kun je niet winnen. Wij hebben het over een Besiktas die niet van Benfica en Napoli heeft verloren. Besiktas heeft vanwege Dinamo Kiev het afgelopen seizoen niet de volgende ronde kunnen bereiken. Dit seizoen is de groep ook niet makkelijk. Belangrijkste is dat Besiktas met een punt of punten begint. Als je uit van Napoli kan winnen, kun je ook van FC Porto winnen. FC Porto kan veel scoren, maar ze hebben een slechte verdediging. Wij gaan hoe dan ook scoren tegen hun.”
Artikel delen met vrienden:
Reacties (5) 


+: 1987
-: 0
R: 4493
Level 5
+1

Ik moet er zo hard om lachen, alle turkse programmas zeuren over de verdediging van Porto. Weten jullie waarom ? Omdat het 2 onbekende zijn die niemand kent, zo iets kan je niet zeggen tegen een team die 5 wedstrijden geen tegen doelpunt heeft gekregen dan ben je gewoon gek in je hoofd.


+: 335
-: 0
R: 574
Level 4

Cenk 2 tane cakar.


+: 376
-: 0
R: 1660
Level 5

De magische woorden zijn gesproken, maak je goguzlerini maar nat.+: 15543
-: 0
R: 15471
Level 6

Ah Nihat ah, het bestuur moet een keer niet luisteren naar Senol en gewoon een assistent brengen voor Senol. Ik stem op Nihat.


+: 1028
-: 0
R: 3226
Level 5

Precies.. Napoli is een stuk beter dan dit Porto, en ook Benfica die al jaren kampioen is is beter.. En wij hebben meer kwaliteit dan vorig jaar, zeker in de breedte dus deze match is 50/50

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen