VIDEO: Galatasaray-speler Diagne mist volgens Belgische media express een strafschop tegen PSG


adiagnes
Club Brugge verloor woensdagavond met 1-0 van Paris Saint-Germain, toch is Brugge niet tevreden, want een kwartier voor tijd miste spits Mbaye Diagne een penalty.
De Senegalees ruziede met vaste penaltynemer Hans Vanaken en verprutste vervolgens de strafschop door te missen. Tot woede van Club Brugge.

‘Het spijt me ontzettend. Ik zat absoluut verkeerd en wilde alleen het team helpen, maar daarbij maakte ik een grote fout. Ik wil me ten eerste excuseren bij de trainer, de aanvoerder, mijn ploeggenoten en zeker ook de fans. Ik zal er alles aan doen om terug te geven wat jullie verdienen. Het spijt me, Club-familie', schreef hij.

Artikel delen met vrienden:


Reacties (2) 


+: 3321
-: 10
R: 9040
Level 5

Ja als het Fraudesaray niet was zou ik zeggen onzin, maar van hun kun je alles verwachten.


+: 8
-: 0
R: 74
Level 2

Ben je der weer hoor kk kindje heb je niks te doen? Turks voetbal is JE LEVEN geworden he

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen