Zidane: “Deze zege heeft ons echt goed gedaan”


zidane
Zinédine Zidane, de trainer van Real Madrid heeft na de gewonnen wedstrijd tegen Galatasaray de onderstaande uitspraken gedaan.
“Deze zege heeft ons echt goed gedaan. Wij hebben verdiend gewonnen. Wij hebben in de eerste 15 minuten 3 goals gescoord en wij zijn opnieuw begonnen aan de Champions League. Wij gingne 4-0 de rust in en in de tweede helft hebben wij ook goed gespeeld. Daarna hebben wij de tempo iets verminderd, maar wij hebben in het algemeen goed gespeeld. Iedere keer als Rodrygo de kans krijgt, maakt hij het waar. We kennen zijn kwaliteiten en zijn dus niet verbaasd. Rodrygo zit pas aan het begin van zijn carrière. Hij is intelligent en leert snel. We moeten kalm blijven. Niet te veel druk op zijn schouders leggen. Dan komt het goed met Rodrygo. Hopelijk krijgt hij een prachtige carrière in Madrid."

Real Madrid is na de zege op Galatasaray bijna zeker van een plek in de achtste finales van de Champions League. De ploeg van Zidane staat met zeven punten tweede in groep A, achter Paris Saint-Germain. Club Brugge heeft pas twee punten en Galatasaray één punt.
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen