VIDEO: Haaland scoort en is topscorer Champions League


aanaps
Erling Braut Haaland heeft dinsdag geschiedenis geschreven in de Champions League. Geen enkele speler maakte zoveel goals in zijn eerste vier Champions League-duels als de negentienjarige spits van Red Bull Salzburg.

Het 19-jarige supertalent maakte in zijn allereerste optreden in het miljoenenbal al indruk door een hattrick te maken tegen Genk (6-2). 

In zijn tweede duel in de Champions League zorgde hij op Anfield voor de gelijkmaker tegen Liverpool, maar eindigde die wedstrijd nog in 4-3. In het thuisduel met Napoli tekende Haaland voor twee treffers, maar ging ook dat duel nog verloren (2-3). 

Dinsdagavond tekende hij in Napels voor de openingstreffer en zette hij daarmee zijn totaal op zeven Champions League-doelpunten. Daarmee is hij voorlopig topscorer.

Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen