VIDEO: Krankzinnig gelijkspel Ajax bij Chelsea 4-4


azzzy
Wat een knotsgekke wedstrijd! zoekt zelfs met 9 man de aanval in de uitwedstrijd tegen Chelsea. Het blijft bij 4-4.

Ajax beleefde dinsdag in speelronde 4 van de UEFA Champions League een doldwaze avond op bezoek bij Chelsea. De Amsterdammers leidden halverwege verdiend met 1-3, maar moesten na afloop berusten in een 4-4-gelijkspel.

Jorginho nam weer zijn verantwoordelijkheid en zette Stamford Bridge in vuur en vlam met de 3-4. Reece James tekende 3 minuten later voor de gelijkmaker: 4-4. Vervolgens waren er over en weer kansen op de winnende treffer. Azpilicueta dacht de thuisploeg naar de overwinning te schieten, maar zijn 5-4 ging niet door vanwege een handsbal. Ajax hield dapper stand met 9 man en sleepte een zwaarbevochten punt uit het vuur.
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen