Fatih Terim: "Punten pakken, maakt niet uit hoe"


atermde
Galatasaray staat voor een uitwedstrijd tegen Real Madrid op de rol. BeinSports blikt met Fatih Terim vooruit op het duel van komende woensdag (21.00 uur). "We moeten punten pakken, het maakt niet uit hoe,” aldus Terim.

“Als we verliezen zijn we uitgeschakeld in de Champions League. We moeten punten pakken en maakt niet uit hoe, dan maken we nog een kans. We hebben vaker gespeeld tegen grote clubs en we kennen de sfeer in Bernabeu.

"Woensdagavond kunnen mijn spelers de wedstrijd van hun leven spelen. We moeten hoe dan ook scoren tegen Real Madrid. Ten eerste niet bang zijn tegen Real. Ik heb vertrouwen in mijn spelers en we gaan vechten tegen Madrid,” aldus Terim.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (1) 


+: 1385
-: 10
R: 3030
Level 5

'maakt niet uit hoe'

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen