Zidane: “Het maakt niet uit of de wedstrijd tegen Galatasaray ….”


zidane
Zinedine Zidane, de trainer van Real Madrid heeft voor het Champions League duel tegen Galatasaray de onderstaande uitspraken gedaan.

Galatasaray:
“Wij vinden het spannend dat wij deze wedstrijd thuis gaan spelen. Wij kijken altijd hetzelfde naar wedstrijden. De wedstrijd tegen Galatasaray ook. Of mensen zeggen dat het een finalewedstrijd is of niet, het maakt ons niets uit en wij denken hier niet aan. Wij zijn van plan om geweldig te spelen.” 

Gareth Bale en Kylian Mbappe:
Gareth Bale is nog niet in staat om te spelen, maar als Wales hem roept, dan mag hij gaan. Hij zit niet in de selectie. Kylian Mbappe mag zelf een besluit nemen over zijn carriere. Hij is een speler van PSG en wij gaan zien wat er later gaat gebeuren. Hij heeft eerder meerdere keren aangegeven dat het zijn droom is om voor Real Madrid te spelen.” 

Nacho, Marco Asensio, Gareth Bale en James Rodriguez missen de wedstrijd tegen Galatasaray.
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen