Emre Mor: “Er kan van alles gebeuren tegen Real Madrid”


emremor
Emre Mor, de Turkse sterspeler van Galatasaray heeft na de gewonnen wedstrijd tegen Rizespor de onderstaande uitspraken gedaan.
“Ik hoop dat wij na deze zege de wind achter ons zullen nemen om vervolgens te strijden in de aanstaande Champions League wedstrijd tegen Real Madrid. Wij moeten tegen Real Madrid net als tegen Rizespor strijden om punten te pakken, maar onze tegenstander is een andere club dan Rizespor. Er kan van alles gebeuren tegen Real Madrid. Ik denk dat als wij alles inzetten dat er een verrassende score zal ontstaan.”
Artikel delen met vrienden:


Reacties (4) 


+: 1209
-: 10
R: 2301
Level 5

Zolang jij maar niet meespeelt knul.


+: 297
-: 0
R: 529
Level 4

Inderdaad... Het kan 1-0 zijn, 2-0, 3-0, 4-0 of zelfs 5-0! Misschien zelfs 6-0? Alles is mogelijk voor Real Madrid...+: 5041
-: 0
R: 9708
Level 5

Tabi tabi :facpal:


+: 163
-: 0
R: 419
Level 3

Bokda cikabilir güvenemiyorum ama

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen