Yuto Nagatomo: “Als wij tegen Real Madrid net als Galatasaray spelen, dan ....”


nagatomo
Yuto Nagatomo, de Japanse sterspeler van Galatasaray heeft na de gewonnen wedstrijd tegen Rizespor de onderstaande uitspraken gedaan.
“Ik ben ontzettend blij dat wij drie punten hebben gepakt tegen Rizespor. Wij hadden deze 3 punten echt nodig. Wij hebben goed gespeeld en verdiend gewonnen. Mijn taak is om te verdedigen, daarna om assists te maken. De wedstrijd tegen Real Madrid zal moeilijk gaan verlopen. Als wij tegen Real Madrid net als Galatasaray spelen, dan kunnen wij van hun winnen.”
Artikel delen met vrienden:


Reacties (5) 


+: 662
-: 10
R: 1084
Level 5
+2

Hadden jullie dat maar de laatste 32/33 Europese duels gedaan, misschien dat jullie dan niet 26 duels ervan ofso hadden verloren.


+: 8
-: 0
R: 74
Level 2

Hou je kk bek+: 229
-: 0
R: 412
Level 3

La bi sus artik, geri zekali..


+: 244
-: 0
R: 1107
Level 5
+1

Adamsin be, kijk hoe je ze allemaal triggert :lol:


+: 724
-: 0
R: 1353
Level 5

Als ze dat nou 2 jaar geleden deden (ostersunds)..

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen