Marca: "Dit is een finale, Eden Hazard"


adeni
Eden Hazard heeft niet veel tijd gekregen om te genieten van de geboorte van zijn vierde zoontje. 

De Rode Duivel kreeg zaterdag nog wel een dagje vrij maar omdat Real Madrid toen (alweer) pijnlijk onderuit ging bij promovendus Mallorca, ligt alle druk weer op de schouders van Eden Hazard voor de wedstrijd van vanavond tegen Galatasaray in de Champions League.

“De Belg kon tot dusver nog niet imponeren bij Los Blancos. In de nasleep van het verlies in Mallorca en met de match bij Galatasaray in het verschiet, is het nu tijd dat de speler die zo schitterde met Chelsea en dat nog doet bij de nationale ploeg ook eens gaat uitblinken bij Real”, zo schrijven ze bij Marca op hun website in een artikel getiteld “Nu of nooit voor Hazard”. 

De Belg siert ook de voorpagina’s van de krant: “Dit is een finale, Eden Hazard”, luidt de boodschap daar.
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen