"Ik heb de voorbije dagen veel te weinig van Diagne gezien"


ameye
In de persbabbel van maandag blikte Brugge coach Philippe Clement vooruit naar de clash van dinsdagavond tegen PSG. 

"De verwachtingen van buitenaf zijn inderdaad anders na onze sterke wedstrijd in Madrid. Maar de verwachtingen binnen de groep zijn minstens even hoog. Er is heel veel honger én durf aanwezig in deze groep.

Mbaye Diagne zit niet in de selectie voor de wedstrijd tegen de Franse kampioen. Philippe Clement had er een simpele, maar veelzeggende verklaring voor. "Dat Diagne niet in de selectie zit voor deze wedstrijd? Ik heb de voorbije dagen veel te weinig van hem gezien."
Artikel delen met vrienden:


Reacties (4) 


+: 499
-: 0
R: 1828
Level 5

Lekker voor hem. Het ergste is dat hij zichzelf ook nog goed vind deze man is een grote grap


+: 57
-: 0
R: 120
Level 3

Wat zeg jij nou allemaal? Als hij daar zich zelf niet bewijst hebben wij als enige probleem. Weet jij wel hoeveel miljoen we zijn kwijtgeraakt aan deze speler en het proberen om terug te winnen?+: 499
-: 0
R: 1828
Level 5

Dat is dan hun eigenschuld niemand wou Diagne we wouden die tijd Pato en het bestuur komt met deze mafkees en nu moeten ze hem kwijt zien te raken en moeten wij als supporters stil zijn? Deze Diagne maakt Gala op vele manieren zwart en belachelijk daarom gun ik hem niks! En het was al duidelijk dat hij toch niet zal worden gekocht Club wilde gewoon een backup spits en een breekijzer voor de laatste paar min denk je nou echt dat ze zo dom zijn om hem over te nemen voor die prijs?


+: 3322
-: 10
R: 9047
Level 5
+1

Bij Brugge hebben ze ook al snel door.. Deze amateur is niveau Cercle Brugge en geen Club..

Gs gaat deze knakworst nooit meer kwijtraken, 25 mil toplam maliyet.. Die Diagne moet zich toch elke dag in zn wang knipen of het geen droom is..

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen