Nederlaag tegen Galatasaray gaat Real Madrid 80 miljoen euro kosten


arelli
Zinédine Zidane staat hevig onder druk bij Real Madrid. Het Spaanse dagblad El Mundo stelt dat het erop of eronder is voor Zidane in Istanbul. 

Als Real geen goed resultaat haalt in Turkije wordt Zidane de laan uitgestuurd door het bestuur van De Koninklijke, dat ook al twee mogelijke opvolgers klaar heeft staan. 

José Mourinho staat bovenaan het lijstje van voorzitter Florentino Pérez, die ook denkt aan de komst van Massimiliano Allegri.

Het ontslag van Zidane zou volgens Sport een dure grap worden voor Real Madrid. De Fransman ligt nog drie jaar vast in de Spaanse hoofdstad en strijkt jaarlijks dertien miljoen euro netto op. 

Om het contract van de oefenmeester af te kopen, moet Real hem drie volledige jaarsalarissen meegeven. Bruto komt dat uit op een kostenpost voor de club van maar liefst tachtig miljoen euro.
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen