Zidane: "Verliezen tegen Galatasaray is geen optie"


azexe
Voor de belangrijke Champions League-wedstrijd tegen Galatasaray zakte Real Madrid door het ijs tegen Real Mallorca (1-0). Maar trainer Zinedine Zidane maakt zich geen enkele zorgen.

De vraag is nu hoe het verder moet met de uitwedstrijd van dinsdag tegen Galatasaray in aantocht. Real kan zich na het afstaan van de koppositie aan Barcelona niet nog een misstap permitteren. 

Zidane denkt dat dat ook niet gaat gebeuren. 'We weten wat er op het spel staat. We moeten spelen om te winnen, want we hebben daar geen andere optie. Onze focus moet dinsdag volledig op de overwinning liggen,” aldus Zidane.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (1) 


+: 5726
-: 0
R: 9068
Level 5

Ik had liever dat jullie 0-6 gingen, maar we hebben punten nodig dus win aub. Ik snap dat we dan moeten luisteren naar hoe jullie King Madrid hebben verslagen, maar it's oke

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen