Italianen willen geen Champions League-finale in Turkije


uefalogo
De Italianen zijn woest op Turkije.
Vincenzo Spadafora, de Italiaanse minister van Sport, heeft de UEFA per brief verzocht om de finale van de Champions League volgend jaar niet in Istanbul af te werken. Na de militaire actie van Turkije in het noorden van Syrië vindt Spadafora het ongepast om de finale van het Europese eindtoernooi plaats te laten vinden in de grootste stad van Turkije. De finale van de Champions League wordt gespeeld op 30 mei 2020 in het Atatürk Olympisch Stadion in Istanbul.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (11) 


+: 57
-: 0
R: 120
Level 3
+4

Besef gewoon dat heel de wereld tegen ons is. Terwijl Amerika, Rusland, Israel etc pas de echte landen zijn die hier achter zitten.


+: 5726
-: 0
R: 9066
Level 5
+2

ABC News heeft een millitary show video opzettelijk laten bewerken en eronder gezet dat de Turken syriers bombarderen, maar ze zijn uiteindelijk gepakt. In plaats live 'on-air' sorry te zeggen en het recht te trekken hebben ze getweet dat het een foutje was. Al hun kijkers die avond denken nu dus dat Turkije massaal syriers gebombardeerd heeft.. Maar wij turken zijn de gene die propaganda pushen.+: 499
-: 0
R: 1825
Level 5
+3

Waar bemoeit Italië zich mee? Vieze vuile racisten land kut volk


+: 136
-: 10
R: 529
Level 4
+1

Noem gewoon heel Europa , Italië , frankrijk ,Nederland , engeland of Duitsland maakt niet uit. Hun zijn zuigmaatjes van pkk/ypg/ypd.


+: 57
-: 0
R: 120
Level 3

Je hebt helemaal gelijk. Heel Europa is gewoon één pot nat.


+: 26
-: 0
R: 104
Level 3

HAHAHAHAHA Grootste racisten zijn hun. [****] op met al die [****]s. Zijn allemaal tegen turkije afspraak met assad maken hebben ze liever. Zijn gwn zo bang voor turkije lach me echt zo kapot.+: 136
-: 10
R: 529
Level 4
+1

Tevens staat alleen Hongarije achter Turkije. Zij willen mee helpen. Met Turkije.


+: 1446
-: 0
R: 2176
Level 5
+1

Fijn om dit te moeten lezen van één van de meest racistische landen in Europa, lol.


+: 136
-: 10
R: 529
Level 4
+1

Hongarije niet hoor? De rest wel Kijk maar op internet over Syrië en dat Hongarije mee wilt strijden. Als je niet gelooft.


+: 1446
-: 0
R: 2176
Level 5

Ik heb het niet over Hongarije. Mijn reactie is geen antwoord op jou, als deze site nou slim is dan zorgen ze ervoor dat je bij een antwoord op iemand dit ziet @; of gewoon answer to;+: 5041
-: 0
R: 9708
Level 5

Als een land die echt racistisch is dan zijn het wel de pizzaboeren van Europa.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen