Falcao: "Ik hoop dat wij van Real Madrid winnen"


falcaogsgol
Radamel Falcao, de sterspeler van Galatasaray heeft spraakmakende uitspraken gedaan tegenover UEFA. Hieronder volgt een opsomming van zijn belangrijkste uitspraken.

Vanaf het begin wou ik al naar Galatasaray gaan.
Om een aanvaller te worden moet je bepaalde talenten hebben, maar je moet wel heel hard werken om deze talenten te verbeteren en nieuwe dingen te leren.
Ik ben goed in hoge ballen. Ik heb daar echt controle op. Vroeger was dit mijn slechte kant, dat heb ik in de loop der jaren verbeterd. 
Doelpunt scoren is voor een aanvaller heel erg belangrijk. Elke keer als je scoort, kreeg je meer zelfvertrouwen. Dat zorgt ervoor dat je meer rust kun houden in nieuwe doelkansen. 
Wij hebben kwalitatieve spelers, maar wij hebben geen lange tijd met elkaar kunnen spelen. Wij hebben een beetje tijd nodig.
Real Madrid heeft een aantal problemen waarmee ze kampen. Wat het ook is, het is tenslotte Real Madrid en ze hebben hele goede spelers. 
Ik hoop dat wij de thuiswedstrijd winnen van Real Madrid. Winnen is heel erg belangrijk.
Tegen grote clubs spelen geeft mij altijd meer motivatie. Wij gaan voor de drie punten.
Galatasaray heeft een grote aanhang en is een grote club in Turkije.
Ze spelen altijd voor het kampioenschap en hun doel is om een plek in het Europees voetbal te krijgen.
Hier spelen goede voetballers en ik denk dat dit een mooi jaar gaat worden.
Turkse voetbalsupporters lijken om die van Zuid-Amerika.
Muslera heeft mij echt geholpen om te wennen aan Istanbul en Galatasaray.
Ik ben hier geweldig ontvangen en daarom wil ik ook wat terugdoen.
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen